Om Gør det selv byg

Her kan du læse mere om siden gør-det-selv-byg.dk og om personen bag siden samt hvorfor siden er blevet lavet.

Hvem er jeg

Mit navn er Michael Haahr. Jeg er en flittig gør-det-selv-mand, som elsker at lave ting i hjemmet og i haven.

Jeg har været selvstændig malermester i 20år og haft 6 malersvende og en lærling ansat. Så jeg kender en del til håndværksfaget og har haft god kontakt til andre håndværksfag som tømrer, murer, snedker og VVS.
Så jeg mener selv at jeg har en stor ekspertise i ikke mindst malerfaget, men også i andre håndværksfag.

Læs mere herunder om mig og hvorfor jeg har lavet denne gør-det-selv side.

billede af michael

Hvordan startede jeg

Jeg startede mit håndværksmæssige liv, for ca. 20 år siden i 2003. Hvor jeg startede mit malerfirma, og begyndte at leve af at male for private og erhvervskunder i hele Danmark. Jeg havde en inderlig lyst til at udføre kvalitetshåndværk til private og firmaer, da jeg kunne se, der blev snydt og sprunget over en masse kvalitet derude i håndværkerbranchen.

Min tanke var, at hvis jeg kunne give kunden en god oplevelse, som var bedre end hvad de havde forventet, så ville de være meget tilfredse, og jeg ville ikke få nogen reklamationer, samt de ville anbefale mig til andre kunder.

Jeg fik også først min første reklamation, da jeg fik min voksenlærling ansat. En lille skævhed i en spartelopgave, som jeg selvfølgelig kørte ud og rettede op på, helt gratis for kunden.

Firmaet voksede

Det hele gik rigtig godt, og jeg fik ansat flere og flere folk og fik også en partner ind i malerfirmaet.

Så kom krisen i 2008 som de fleste voksne nok kan huske. Vi havde maser at lave og ordrebogen fyldt. Men en skilsmisse, en dårlig revisor (var åbenbart dranker) og en bank der ikke turde satse på håndværkere i en svær krise-tid, gjorde at vi måtte lade os tvangslukke.

Efter krisen (2009) startede jeg en nyt malerfirma op og har drevet malerfirma lige siden. 

Startet flere websshops

I mellemtiden har jeg fået bygget et par webshops ved siden af, med salg af kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen og en tapet webshop med salg af tapeter fra hele verden. i 2016 fik jeg muligheden for at få forhandlingen af stuklister og stukprodukter, fra en af verdens største fabrikker i Ukraine (Elite Decor i kiev) 
Jeg fik lavet en webshop til stukken og det kørte også fint med salg til malermestre, tømrermestre samt design og indretningsarkitekter og byggemarkeder som STARK, Bygma, XL-Byg osv. 

Hvorfor gik jeg i gang

Det har i alle årene, været et stort ønske fra mig, at give ud af min viden om håndværk og at hjælpe andre Gør-det-selv-folk. Så jeg har derfor fået oprettet denne side, hvor jeg finder byggematerialer og produkter til byggeprojekter i hjemmet, som private måske selv kan fixe, eller få en håndværker til at hjælpe med at montere.

Jeg har også lavet en hel afdeling på siden, med håndværkere til div. projekter. Så her kan du finde en tømrer eller en maler og elektriker samt VVS’er til din opgave. 

Gode formål vi støtter:

Vi støtter flere gode formål. Bland andet “nej tak til plastik” og andre gode tiltag, som vi har listet herunder på siden.

Menu